sunnuntai 19. huhtikuuta 2015

Raskausviikko 14+

Tällä viikolla vauvan liikkeitä on alkanut pikku hiljaa tuntumaan. Ensimmäiset kuplinnat tuntuivat rv 14+1, ja liikkeitä olen pysähtynyt yleensä kuulostelemaan iltaisin odotellessani unta sängyssä. Pienen pientä ja hentoa värinää, kuplinaa ja möyrinää mahassa tuntuu, ja etenkin eilen elokuvateatterin kroppaan saakka menevässä äänimaailmassa vatsassa kupli oikein urakalla. Esikoisesta tunsin liikkeet ensimmäistä kertaa nimenomaan leffassa muistaakseni rv 16.

Saimme pitkästä aikaa viikonlopuksi esikoisen mummolaan hoitoon, ja olemme viettäneet miehen kanssa parisuhdeaikaa. Eli syöneet hyvin, rentoutuneet, käyneet koirien kanssa lenkillä ja nukkuneet päiväunia. Eilen käväisimme illalla kaupungissa ravintolassa syömässä ja elokuvissa. Olin kyllä niin väsynyt klo 23 loppuneen leffan jälkeen, että taisin nukahtaa heti, kun sain pään tyynyyn. Viikonloppu oli oikein rentouttava, ja kohta lähdemme ajelemaan mummolaan hakemaan lasta kotiin. Toivottavasti kesällä sitten taas uusiksi!




Sain vihdoin nappaistua kuvan mahastakin. Löysin vertailukohteeksi kuvan viime raskaudesta samoilta viikoilta (ja vielä sama paita päällä!), ja yllättävän saman kokoiselta näyttää. Ja saman muotoiseltakin. Jotenkin olin kuvitellut, että tällä kertaa vatsa on valtavan kokoinen, mutta eipä se näin todistusaineiston valossa ihan siltä vaikuta.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...