perjantai 14. marraskuuta 2014

Välillä juhlaakin

Viime tekstin synkistä tunnelmista on selvitty, ja adventtia ja joulua kohden mennään. Meillä on töissä tulossa pian isommat iltajuhlat organisaation vuosijuhlien merkeissä, ja jotain päällepantavaa pitäisi löytää. Kotelomekkomallinen pikkumusta kaapista jo löytyy, ja muutama kesäisempi juhlamekko, mutta jotain uutta olisi kiva hankkia. Pukukoodina juhlissa on tumma puku, eli käytännössä voi laittaa pidempää tai lyhyempää mekkoa päälle. Olen harkinnut jopa iltapukumaisemman mekon ostoa, jos näitä akateemisia juhlia rupeaa nyt pikku hiljaa olemaan useamminkin. Laadukkaammat juhlamekot ovat kuitenkin kalliita, ja maksimissaan satasen ajattelin näiden juhlien mekkoon upottaa. Tässä joitain vaihtoehtoja, lyhyttä ja pidempää, joita olen harkinnut.


Nelly.com

Stockmann

Seppälä

Zalando

Seppälä

Lindex


Eniten ehkä houkuttaa nyt tällä hetkellä ulkonäkönsä + hintansa puolesta tuo alimmainen Lindexin mekko. Mekko on Holly & Whyte mallistoa, joka on jo pitkään ollut lempparini. Jotan simppeliä, naisellista ja tummansävyistä siis hakusessa! Täytyy kyllä ehkä pyörähtää vielä jossain varsinaisessa juhlapukuliikkeessäkin, jos sitä kerrankin panostaisi. Nuo pitsimekotkin ovat ihania, mutta toisaalta jokin ajattomampi vaihtoehto voisi olla harkitumpi ostos. Ihanaa, kun pääsee vähän juhlistamaan näin synkän syksyn keskellä!

2 kommenttia:

  1. Kiva oli löytää blogiisi pitkän tauon jälkeen. Itku pääsi kun luin muutaman viikon takaisesta... Toivon kovasti että teitä lykästäisi pian uudestaan! Huomaan olevani kanssasi monessa asiassa samassa elämäntilanteessa ja jään mielenkiinnolla odottamaan tulevia postauksia.

    T. Laura (Kellä kulta sillä onni)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kun kiva kuulla vanhoista tutuista! Kiva kun löysit tänne. Ja kiitos tsempeistä, uskon kyllä, että meitäkin vielä onnistaa. :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...