tiistai 24. helmikuuta 2015

Äitiyspakkaus 2015

Tänään julkaistiin äitiyspakkaus vuosimallia 2015. Olin lähes 100 % varma, että emme toiselle lapselle ota äitiyspakkausta, sillä suurin osa esikoisen pakkauksen tavaroista ja vaatteista on tallessa. Tänään tulin kuitenkin hieman mietteliäämmälle päälle nähdessäni uuden pakkauksen. Ovathan nuo kuosit aivan ihania! Erityisesti makuupussi houkuttaa, varsinkin kun esikoisen niin ikään ihanasta makuupussista on koira järsinyt vetoketjun hajalle... Kätevä(mpi) korjaisi, mutta... Tässä muutamia suosikkejani uudesta pakkauksesta:











Äitiyspakkaus on kyllä ihan mahtava juttu, ja olenkin ulkomaisille kavereille sitä hehkuttanut. Esikoisen syntyessä kaikkia pakkauksen tuotteita käytettiin hartaasti, ja vaatteet olivat todella hyvälaatuisia ja mielestäni kivan näköisiä. Meillä oli silloin käytössä tämä pakkaus:




Joidenkin vuosien äitiyspakkaukset ovat olleet mielestäni vähän pliisuja ja värittömiä, mutta tämän vuotinen oli kyllä positiivinen yllätys! Olisihan se kiva toisellekin lapselle saada omat äitiyspakkausvaatteet ehkä muistolaatikkoon säilytettäväksi. Katsotaan, mihin päätökökseen sitä sitten aikanaan päädytään! Mitä mieltä te olitte tämän vuoden pakkauksesta?


2 kommenttia:

  1. Voi, mäkin niin tykkään tuosta uudesta pakkauksesta! Jos voisin olla varma, että saan SEN, enkä viimevuotista, ottaisin ehdottomasti. Meidän laskettu aika kun on kesäkuun puolivälissä, käy luultavasti niin, että saadaan se viimevuotinen paketti. Eikä siinäkään tietty mikään vikaa ole, mutta kun en nyt ihan välttämättä kolmannelle pakettia tarvitsisi... Paitsi tosiaan, jos saisin tuon uuden, jonka "tarvitsen" siksi, että se on ihan supersöpö... ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Teillä meneekin sitten jännäksi, kumman pakkauksen saatte! Me saatiin muistaakseni aikanaan "vanha" pakkaus, LA oli kesäkuussa. Tuo uusi oli kyllä jotenkin tosi kivan näköinen, ja voi olla, että se sorrutaan ottamaan :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...