sunnuntai 22. helmikuuta 2015

Raskausviikko 6+

Lyhyestä virsi kaunis. 

Olen voinut melkoisen pahoin ja nukkunut suurimman osan viime viikosta. Onhan se hienoa tuntea olevansa raskaana, mutta nämä olot ovat jotain ihan käsittämättömiä! En muista ollenkaan kärsineeni tällaisesta kuvotuksesta esikoisen raskaudessa. Mieleen on hiipinyt myös poikaolo maha-asukkaasta... Ensi viikolla palataan asiaan toivottavasti paremmin voimin!





2 kommenttia:

  1. Tsemppiä sinne oloihin!
    Näin ei raskaana ollessa pahoinvointi kuulostaa vaan niin, jotenkin suloiselta. Mutta oikeasti kolme kertaa tuossa tilassa olleena tiedän kyllä, että se on jotain ihan kaameaa, eikä useinkaan ollut itku kaukana (ja kyllä se välillä ihan itkuksikin meni).
    Itselläni oli samanlaiset olot tytön ja poikien kohdalla, mutta tiedän kyllä tapauksia, joissa poikaraskaus on aiheuttanut paljon suuremmat pahoinvoinnit tyttöraskauteen verrattuna ja joillain taas päinvastoin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tsempeistä :) Yritän olla kiitollinen näistä oireista, kun ainakin tietää, että kropassa tapahtuu jotain. Mutta kyllä tämä rankkaa on ollut, varsinkin nyt lapsen kanssa kaksin kotona hiihtolomaviikolla. Meillä ei kolmevuotias enää nuku päiväunia, joten eipä siinä paljon ehdi silmiään ummistaa kuin yhden Dino-junan ajaksi :)

      Minulla poikaolo ei oikeastaan liittynyt pahoinvointiin, tuli vaan yhtenä päivänä voimakkaasti mieleen, että poika on tulossa. Saa nähdä, pitääkö yhtään paikkaansa lopulta :D Mies uskoo, että tyttö on tulossa, mutta väärässä hän oli viimeksikin ;)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...