perjantai 30. tammikuuta 2015

Yllätys

Aamutoimet paljastivat tänään varsinaisen jymy-yllätyksen. Näin yöllä unta, että tein negatiivisen raskaustestin. Masentuneena vaapuin sitten aamulla vessan, ja olin pudota pytyltä huomatessani testiin piirtyvän haalean toisen viivan. Uskomatonta, mutta totta! 




Nyt ei oikein voi sanoa muuta, kuin että pelottaa. En osaa uskoa plussaa todeksi, vaan pelkään, että kysessää on vain kemiallinen raskaus tai keskenmeno tulee myöhemmässä vaiheessa. Aamulla kiikutin testin mieheni nähtäväksi ja aloin itkeä. Vielä en osaa tästä riemuita, vaan mennään päivä kerrallaan. Vatsalla tuntuu kuukautiskipumaista juilintaa ja on ihan sellainen olo, että ne alkavat hetkenä minä hyvänsä. Plussakin oli todella haalea, mutta kuukautistenkin pitäisi alkaa vasta sunnuntaina. Testi tehty siis kaksi päivää ennen suositeltua testausajankohtaa.

No, plussa ainakin selittää viime päivien tuntemukset. Olen palellut ihan horkassa ja väsyttänytkin on jonkin verran tavallista enemmän. Suussa on myös tuntunut todella outo maku. Jotkuthan tuntevat alkuraskaudessa metallin makua suussaan, mutta minulla on tuntunut ihmeellinen, kuin kärtsähtäneen sähkölaitteen tuoksun tapainen muovinen maku suussa.

Nyt en tiedä oikein, mitä muuta sanoa, kuin että odotellaan, mitä tulevaisuus tuo ja lähteekö plussa testissä vahvistumaan. No, ehkä minä pikkuisen onnellinenkin uskallan kuitenkin olla :)

8 kommenttia:

  1. Toivottavasti se on oikea plussa - varmasti on! Paljon onnea matkaan!!! =)

    VastaaPoista
  2. No jopas! Pidän peukkuja ihan hurjasti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos peukuista! Toivotaan, että kaikki menisi tällä kertaa hyvin.

      Poista
  3. Hurjasti onnea!!
    Voi että tuo on kutkuttavan, jännittävän, ihanan kamalaa aikaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos onnitteluista! On kyllä kamalan ihanaa ja jännää ja hirvittävää yhtä aikaa :)

      Poista
  4. On se plussa! :) Ihanaa, onnea ja toivottavasti pian myös varmempaa iloa! Pidän peukkuja pystyssä ja sormia ristissä!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Plussaltahan tuo näyttää :) Toivotaan, että viiva vahvistuu ja kaikki menee loppuun asti hyvin! Kiitos onnitteluista! :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...