sunnuntai 7. joulukuuta 2014

7.12.

Tänäänpä ei juuri mitään uutta auringon alla. Aamulla tehty raskaustesti oli edelleen negatiivinen, kuukautisten pitäisi alkaa viimeistään kolmen päivän kuluttua. Olin eilen jo miltei varma, että testi voisi olla plussa, kun rinnat kipeytyivät iltaa kohti todella voimakkaasti. Kyllä se yksi viiva testissä vaan aina vetää mielen matalaksi. No, onhan tässä vielä ehkä pieni mahdollisuus, että se toinenkin viiva jostain siihen testiin tupsahtaisi. Odotellaan vielä muutama päivä.

Käväisin tänään illalla jouluostoksilla, ja onnistuin törmäämään kaupungilla peräti kolmeen tuttavaan. Menin myös ostamaan itselleni ennakkojoululahjan: Body Shopissa oli kausituoksuna Glazed Apple -niminen ihanan raikas tuoksu, josta nappasin itselleni mukaan Eau de Toiletten. Pari muuta saman sarjan tuotetta pääsi myös pukinkonttiin. Lapselle ostin lahjaksi pitkään harkinnassa olleen Soili Perkiön Soivan laulukirjan. 70 % joululahjoista hankittuna...

Päivän joululauluksi valitsin kauniin ja ainakin minulla kylmiä väreitä nostattavan version satoja vuosia vanhasta hymnistä O come, O come Emmanuel.




Ai niin, pipareitakin leivottiin.

4 kommenttia:

  1. Täällä vähän sama tilanne: testissä ei näy mitään, tosin kuukautiset nyt 2pv myöhässä. Kun tietäis että johtuuko se raskaudesta vai sen jännäämisestä tau muusta stressistä, huoh. Mäkin olin jo varma, että testi näyttäisi tänä aamuna plussaa, kun kuvittelin eiliselle oireita, mutta ei. Ärsytti niin, että päätin heittää testit nurkkaan - ainakin pariksi päiväksi. ;) Ajattelin vain tulla huikkaamaan, kun oli niistä testeistä "puhetta".

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä alkoi menkat yllättäen jo eilen illalla kp 27. Keskenmenon jälkeen ollut nyt aiempaa lyhyempiä kiertoja. Eli ilmeisesti se rintojen kipeytyminen itsellä on vaan joku PMS-oire. Kyllä tässä alkaa jo pikku hiljaa masennus mieleen hiipiä, vaikka ei olla yritetty kun vasta viisi kuukautta. Ei mene ihan yhtä helposti kuin esikoisen kohdalla, josta siis tärppäsi heti ensimmäisellä kerralla. Ehkä tästä vielä noustaan... Tsempit sinne, toivotaan, että se positiivinen tulos sieltä vielä tulisi :)

      Poista
    2. Voih, olen pahoillani kun teillä ei tärpännyt. :(

      Poista
    3. Juu, näin kävi nyt :( No, ehkä tälläkin on joku tarkoituksensa...

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...