perjantai 19. joulukuuta 2014

Viimeinen työpäivä

Se oli sitten viimeinen työpäivä tämän vuoden puolella! Vietin koko päivä naputellen kuumeisesti viimeisiä raportteja ja siivoillen työpöytää. Työkavereiden kanssa käytiin toistaiseksi viimeistä kertaa lounastamassa ja hieman haikeissa tunnelmissa keskusteltiin monen kanssa. Vieläkään ei siis ole ratkennut, saako projektimme jatkorahoitusta vai ei. Ikävää on jättää mukava työyhteisö, mutta väitöskirjaprojektin yhteydessä tulen varmasti olemaan vielä porukan kanssa tekemisissä. Tänäänkin juttelimme väitöskirjastani erään professorin kanssa, ja hän kehui aihettani erinomaiseksi, mikä ilahdutti valtavasti! Näemmä yksi ensi vuoden strategisen tutkimuksen teemoista liittyy myös tasa-arvoon ja eriarvoisuuden vähentämiseen, joten ajankohtaisten asioiden äärellä taidan olla oman tutkimukseni kanssa.





Yritän olla stressaamatta työtilannetta ja viettää joululoman rentoutuen. On ihanaa, kun lapsen saa taas ajoissa nukkumaan kotona vallitsevan päiväunettomuuden myötä ja iltaisin jää aikaa vähän muuhunkin kuin lastenhuoneen sängyn vierellä päivystämiseen. Huhhuh, vaikea kuvitella, että sitä todella ollaan lomalla seuraavat kaksi viikkoa!




Nyt alkaisi olla taas ajankohtainen aika myös vauvantekopuuhiin, ja ne eivät onneksi stressaa. Elämä on juuri nyt niin avoimessa tilassa, että kaikki otetaan vastaan, mitä eteen tulee! Toivottavasti paljon positiivista ja jännittävää :) Jännittävissä tunnelmissa tämäkin kappale:





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...