lauantai 6. joulukuuta 2014

Itsenäisyyspäivänä

Eilisen juhlista selvitty hengissä! Lähdimme suoraan päiväjuhlasta valmistautumaan työkaverini kotiin, ja väkertelin siellä hiukset kuntoon ja räpsyttimet silmiin. Juhlapaikka oli hieno ja tunnelmallinen iso juhlasali, ja veikkaan juhlijoita olleen paikalla satakunta. Esiintymässä oli useampia bändejä ja tarjolla oli hyvät sapuskat ja juhlajuomat.

Oma juhlamieli oli ehkä hieman kadoksissa illan aikana ja ajatukset tuntuivat pyörivät jossain ihan muualla. Mielessä kummitteli mahdollinen työsuhteen loppuminen ja kaiken kukkuraksi sain kuulla, että eräs tuttava oli juuri tullut "vahingossa" raskaaksi, vaikka olikin käyttänyt pillereitä. Ihminen, joka ei ollut edes halunnut lapsia. Uskomatonta, että näinkin voi käydä! Ja mahdottoman epäreilua... Lähdin juhlista sitten puolenyön aikaan kotiin muiden jäädessä vielä tanssilattialle. Ei sitä oikein enää jaksa pikkutunneille saakka muutenkaan :)

Kuitenkin oli ihan kivaa päästä vähän laittautumaan ja nauttimaan juhlatunnelmasta. Ainut, mikä harmittaa oli se, että yhtään kuvia ei tullut illan aikana otettua! Pari näpsyä räpsäisin perinteisesti kännykällä vessassa hiuksista. Minusta on ihana päästä laittautumaan, se on niin harvinaista herkkua!




Tänään hiljennymme itsenäisyyspäivän viettoon ja oleskelemme kotona ihan rauhassa. Piparit ajattelin lapsen kanssa pyöräyttää, mikäli löydän oikeat ainekset ja mausteet kaapeista.

Päivän joululauluna ihana kappale, joka on soinut minulla eilisestä saakka päässä.

Hyvää itsenäisyyspäivää!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...