torstai 4. joulukuuta 2014

Have yourself a merry little Christmas

Varsinaisia pikkujouluja ei tänä vuonna vietetä, mutta iloista iltajuhlaa kuitenkin. Meidän työpaikalla vietetään vuosijuhlaa, ja huomenna on varsinainen juhlapäivä. Iltapäivällä kokoonnutaan suureen päiväjuhlaan kuuntelemaan juhlapuheita, ja allekirjoittanutkin pääsee kuorossa availemaan ääntään. Illalla on henkilökunnalle tarkoitettu illallisjuhla, jossa nautitaan hyvästä ruuasta ja tanssin pyörteistä. Tulossa on siis kahden pikkumustan päivä, mikäs sen kivempaa!





Tässä vähän sneak peakia iltajuhlaan valkkaamastani mekosta. Se on ihan vaan Lindexiltä, josta tunnun löytävän suurimman osan itseäni miellyttävästä pukeutumisesta nykyisin. Mekon uumalle ajattelin kietaista vielä mustan silkkinauhan rusetiksi, se näytti oikein kivalta! Käteen pieni kirjekuorilaukku, jalkaan simppelit korkokengät ja korviin nätit pienet korvikset. Hiukset todennäköisesti kiharran ja kiinnitän jonkinlaiselle löysälle nutturalle. Meikki onkin sitten vähän vaikeampi juttu. En normaalisti käytä meikkinä juuri muuta kuin ripsaria ja rajauskynää, joten aina kun olen meikannut, en tunnista yhtään omaa peilikuvaani ja tunnen itseni jotenkin sottaisen ja ylimeikatun näköiseksi. Todennäköisesti siis yritän pysytellä erossa ainakin huulipunasta ja lisätä vain varovasti luomiväriä.




Huomenna siis juhlitaan! (Ja tehdään varmuuden vuoksi raskaustesti, jonka en usko kyllä näyttävän vielä mitään neljä päivää ennen kun menkkojen pitäisi alkaa.)

Tässä vielä päivän joululaulu :)





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...