tiistai 2. joulukuuta 2014

Breath of Heaven

Tämän päivän joululauluksi valikoitui kaunis ja tunnelmallinen "Breath of Heaven". Laulu kertoo Marian tuntemuksista hänen saadessaan kuulla, että hän odottaa Jeesus-lasta. Laulun sanoma jotenkin kolahtaa ja muutama kyynel vierähti taas kuunnellessa. Vaikka ei siinä - minusta tuntuu, että pillitän nykyisin ihan kaikesta. Kaunis ja herkkä kappale joka tapauksessa.




Breath of Heaven, hold me together
Be forever near me, Breath of Heaven
Breath of Heaven, lighten my darkness
Pour over me Your holiness for You are holy
Breath of Heaven


Saimme eilen hämmentäviä uutisia tulevaisuuteen liittyen. Hyvin ikävien asioiden seurauksena meidän elämäntilanteemme tulee kuitenkin todennäköisesti ensi vuonna helpottamaan, enkä minäkään joudu stressaamaan mahdollista työttömäksi jäämistä niin paljon. Olen stressannut ihan hirveästi sitä, miten tulemme toimeen mahdollisen työttömyyden aikana taloudellisesti, mutta tapahtumaketjun myötä tämä stressi on nyt helpottanut. Vaikeita tunteita perhepiirissä käsitellään, mutta itselläni on olo luottavainen, että tästä selvitään ja tietysti kiitollinen siitä, että sinänsä ikävät asiat kääntyivät meidän kannaltamme hyväksi.

Helpottunein ja huojentunein mielin siis joulua ja tulevaa vuotta kohden! Perjantaina joudun/pääsen muuten tekemään raskaustestin, sillä osallistun illallisjuhliin, jossa viini oletettavasti virtaa. Joudun tekemään testin 4 päivää ennen kuukautisten oletettua alkamispäivää, joten olen vähän skeptinen, että silloin näkyisi mitään. Mahdollisimman herkällä raskaustestillä siis kokeillaan. Jänskättää....

2 kommenttia:

  1. Millä testillä meinaat testata? Mulla vähän sama tilanne (pikkujoulut 3pv ennen oletettua kuukautisten alkamista ja vauvalle annettu mahdollisuus tulla), joten kävin ostamassa ClearBlue Plus testin, jonka pitäisi tuolloin antaa jo suht kohtuullisella todennäköisyydellä oikea testitulos. Tosin tuudittaudun myös siihen, että kuulemma vauvalle ei voi tehdä omilla päätöksillä (esim alkoholilla) haittaa, ennen kuin on edes mahdollista tietää, onko raskaana vai ei. Eli käsitin että napanuora/istukka muodostuu vasta myöhemmässä vaiheessa, liekö siten kuukautisten poisjäämisen jälkeen...? Ja eniten tuudittaudun siihen, että olen kuitenkin autolla liikenteessä, joten max lasillisen kuitenkin joisin. ;)

    Onnea sinne ja tänne testailuihin!

    (Pahoittelut ja onnittelut noista muista asioista, sanattomaksi veti niin en osaa tämän paremmin artikuloida. Ristiriitaiselta kuulostaa, bitter sweet.)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tilasin juuri Mammaksi-fi-sivustolta herkän raskaustesti (10mIU/mL). En ole aiemmin kokeillut, mutta ajattelin nyt tilata, kun halpoja olivat ja noinkin herkkiä. Tosin olen hyvin skeptinen, että testi muutenkaan näyttäisi mitään tuossa vaiheessa, joten yhden lasin linjalla ollaan myös :) Nyt jännäillään, että ehtiikö kotiin perjantaiksi, lupailivat kyllä nopeaa toimitusta.

      Peukut pystyyn testailuhommiin myös sinne! :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...